Brief overview

The space spread over two floors, consisted of a reception with meet and greet facilities along with four offices, a curved staircase with custom made light boxes, which then took you up to the client experience area where a mix of soft and booth seating was installed for informal meetings. This was set among an array of branded pieces of artwork.

Project location:

Milton Keynes

Project size:

4,000 sq. ft.

Highlight:

Brand respect

Making it pop

Colour in an elegant space

Working closely with the architect on this project we followed style guidelines to specify products that has a good range of powder colour finishes to add highlights to the space.

Take it away

Download this project for later

All of our projects are available as a printable download, we figured you may not have time to read this or you may wish to share it with others?

Download
How The Project Was Received
The furniture has provided both a functional and well being element to our new office. The colour selection was perfect for the interior scheme and still looks fresh twelve months on

Fancy adding some colour to your next project?

Contact us by entering your details below & we’ll give you a call or drop you an email to discuss your next project.

*Required field.