Brief overview

The 120,000 sq ft project, spanning over six floors of the 16 storey building in South Quay, Canary Wharf, was carried out within an incredibly tight timescale.

Our workplace design and optimisation scheme included collaborative spaces for informal meetings, open plan work stations, huddle areas along with a mix of meeting rooms and breakout spaces. The Financial Ombudsman Service were keen to engage the workforce in the office refurbishment process and we spent considerable time ensuring we met all their requirements.

Project location:

Canary Wharf, London

Project size:

120,000 sq. ft.

Highlight:

The canteen

A project in a project

Introducing the Canteen

The 3,500 sq ft project within the Financial Ombudsmen Service tower was carried out in 8 weeks. Our design included bringing the sea side and forest setting to a high rise building in the heart of London.

The typical office floor was transformed with flooring, custom joinery and wall finishes along with a commercial grade kitchen and serving counter. Custom grass walls along with an ice cream bike and feature lighting finished off the transformation.

Take it away

Download this project for later

All of our projects are available as a printable download, we figured you may not have time to read this or you may wish to share it with others?

Download
How The Project Was Received
The speed at which this project was delivered was perfect for us to be able to ramp up our team counts to deal with a number of high profile, public interest projects. Not only do we have space to work we also the incredible themed canteen that doubles as a place to meet and work – thanks!

Need to bring your brand alive and create a better space to work & play?

Contact us by entering your details below & we’ll give you a call or drop you an email to discuss your next project.

*Required field.