Brief overview

The 6,800 sq. ft. project in the heart of London was carried out in an 8 week programme. Our design took two disused railway arches and transformed them into the UK head office for Fagerhult. The two mezzanines were installed to make the most of the floor space within the arch. Feature ceilings and partitioning were installed to create the layout that worked not only as an office but a lighting showroom.

Project location:

London

Project size:

6,800 sq. ft.

Highlight:

The meeting room carriage

It's all about the detail

Clever materials

The finishes were chosen to reflect the setting of the railway arch with features like exposing the existing brick jack arch which created a centrepiece that linked the two arches. Custom joinery items such as the reception desk and a cleaver seating wall which turned into additional seating when taken down linked the scheme together.

Cleaver materials and the extensive use of brick slips created a world leading lighting showroom and office for Fagerhult that has flexibility to keep the space usable for many years to come.

Take it away

Download this project for later

All of our projects are available as a printable download, we figured you may not have time to read this or you may wish to share it with others?

Download
How The Project Was Received
The absolute design highlight on this project was when we took two disused railway arches and transformed them! An incredible feet of engineering and visionary success from the design team. Love it!

Fancy making a statement on your next project?

Contact us by entering your details below & we’ll give you a call or drop you an email to discuss your next project.

*Required field.