Brief overview

We took Condeco out of there existing office temporarily while we doubled the office size, taking a vacant unit next door. The office space was then substantially reconfigured to make the most of the additional space, creating a central reception and breakout space. The office was then divided with meeting rooms, touchdown spaces and open plan, with the use of custom joinery items and branding to soften the open plan space.

Project location:

London

Project size:

9,000 sq. ft.

Highlight:

Custom joinery

Liberating the workspace

A cool, calm & highly functional office interior

A new LED lighting scheme and upgraded mechanical solutions enabled the space to function as well as it looked. Compliant sprinkler and fire alarms where reconfigured for compliance. New finishes, textures, graphics and furniture brought the scheme together giving a crisp, vibrant space that is both functional and attractive.

Take it away

Download this project for later

All of our projects are available as a printable download, we figured you may not have time to read this or you may wish to share it with others?

Download
See how one of our tech partners Condeco are helping liberate workspaces

Need to bring your brand alive and create a better space to work & play?

Contact us by entering your details below & we’ll give you a call or drop you an email to discuss your next project.

*Required field.