Brief overview

B P Collins Solicitors is a law firm based in Gerrards Cross, Buckinghamshire. They say their lawyers are dedicated to delivering the best legal advice. Simply put, they solve problems, manage risk and seek to add value. Their enduring relationships with clients lead to an outstanding service. This reassuring statement was originally backed by an office environment that was in need of a refresh from both a look & feel perspective but also a consideration for new ways of working.

Project location:

Buckinghamshire

Project size:

18,000 sq. ft.

Highlight:

Multi-functional ground floor space, social hub & an exciting new look & feel.

From the moment you arrive

The B P Collins brand is clear

The feeling when you arrive at the new B P Collins offices is one of welcome and calm. The reception desk is gently lit from above and the waiting area is adorned with planting to give privacy to multiple waiting areas. Beyond the crittall effect reeded glass windows are a series of meeting rooms that can all be opened into larger rooms or a single social space for events.

The heart of the office

The hub

In the heart of the office, based on the first floor, right in the centre of the B P Collins building is the hub. A space to come and socialise to study, to meet and to relax. A large exposed tea point is equipped with everything required to service 60+ people at any one time. Seating is provided with a range of benches (high and low), cafe tables and four acoustic booths. The space is fully integrated with AV equipment to extend the use of the space into a presentation/ all hands space when required.

Functional planting

Makes a big difference

Planting is used throughout the office to provide privacy in both client facing and office space areas. Many of the staff have come from larger, static work environments and also private offices. The use of storage and planting provides more secluded work spaces throughout the open plan office for focus when needed.

How The Project Was Received
We love our new office. The space is something for us to be truly proud of and will assist us with talent attraction and retention. Thank you to all at FSL.
Take a look inside

The agile working environment

Walkthrough produced by B P Collins

Need to bring your brand alive and create a better space to work & play?

Contact us by entering your details below & we’ll give you a call or drop you an email to discuss your next project.

*Required field.